Tento článek mi naprosto mluví z duše. Nejhorší je, že jsem už dopředu poznala, že tento stav přichází a nedokázala mu nijak zabránit. Mám skóre 42 uvedeného testu. Nevím, jak to bude pokračovat dál. Mám 2 zdravé malé děti. Co s nima bude? Už se o ně ani pořádně nedokážu postarat. Manžel nic netuší, dost se teď hádáme. Myslí si, že nic doma nedělám z trucu, že jsem na něj naštvaná, myslím, že by pravý důvod nepochopil, protože tohle nikdy nezažil. Stydím se za svůj stav, ale nedokážu s ním nic dělat. Hrozím se nadcházejících svátků...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.