hmmmm, a ty se o ty svoje dvě děti staráš kdy? když máš čas se vykecávat na internetu?
já mám taky dvě a tak moc dobře vím, že to potřebujeme ten pokec jako relax, že občas děti prostě odpadnou nebo se zabaví a po třeba 7 letech už potřebuju i já číst něco jinýho, než skákal pes přes oves.
a taky moc dobře vím, jak reaguje batole, když má pocit, že je odstrčený, tomu fakt nic nevysvětlíš
a taky moc dobře vím, že některýmu batoleti všechno vysvětlíš a ono to pochopí a jný ne
taky vím, že toto ale v půl roce mimina nepoznáš a když chceš mít děti brzo po sobě, je to risk
a taky vím, že děti si pořizují dva rodiče a ne jenom maminka
taky vím, že když v noci maminka nespí, nemůže mít sílu na to, aby ještě měla uklizeno, navařeno.....
taky vím, že nepozná žádná maminka ještě před otěhotněním, jestli jí bude blbě nebo ne, a to ani když už má jedno těhotenství za sebou
a taky vím, že pomůže si třeba napsáním článku setřídit myšlenky, ono se to pak líp říká nahlad, navíc s pocitem, že člověk není tak nemožný, ale že je chyba i v partnerovi a to tady nepochybně je
takže nekritizuj tímto ubohým způsobem
já sama dělám korektury textů, ale tady to ani po sobě bńečtu a myslím si, že reagovat na hrubky je ubohost, to není podstatný na diskusi, tady jde přece o něco úplně jinýho
málokdy se ozývám k podobným "rádcům a všeználkům", ale dnes mě to nějak nadzvedlo ze židle
(a taky mám čas, moje dítě si hraje samo, od rána konečně, takže tu relaxuju
)