Kunhuto,myslím si,že potřebujete oba vypadnout z koloběhu.Někoho na pohlídání děcek tak na tři hodiny o víkendu musíš sehnat.Ideální by bylo to mít pravidelně,aby ses měla na co těšit.Pak můžete s mužem vyjít na procházku,do kina,můžete se věnovat sami sobě,aniž by vám do toho vstupovaly děti.
Problém je samozřejmě i v té izolaci zelené vdovy-manža pracuje daleko od domova,v místě bydliště nejsou kamarádi,obchody,žádná zábava,nic.I do toho kina se musí pravděpodobně autem někam jinam.
Příroda a zahrádka jsou takhle v prosinci úplně na houby.
Mne na MD těšilo i to,že jsem si naložila mimino do kočáru,batole na sedačku nad kočár a tradá do města(menšího,lázeňského).Obešli jsme všechny atrakce pro děti -jako nádraží , hřiště a kachny-i pro mne-obchůdky a sem tam známé.Bylo to docela príma.Ale to se na dědině dělat nedá,nejsi-li starousedlík,který má v každém domě sestřenici nebo spolužačku.
Opakuji,Kunhuto,sežeŃ SI hlídání alespoň na jedno odpoledne v týdnu,jinak se s mužem zblázníte.
V téhle situaci bych nepovažovala za řešení ani recept s předáním dětí tatínkovi,ať se stará,protože s mužem potřebujete čas pro sebe.
Předchozí