Musim rict, ze tahle diskuze me prozatim z druheho ditete vylecila :) mame taky dite co nenecha nic v klidu, bydlime na vesnici kde neni a kus travy, auto nemam a tatinek cele tydny v tahu. Ale u nas to funguje od narozeni maleho tak, ze kdyz je doma tatinek, maminka nefunguje. Takze delam jen to nejnutnejsi jako uvarim a zucastnim se prochazky aby si nas malej uzil oba pohromade ale tim to konci. Tatinek je doma obcas, tak at si to uzije. Takze jen od pocitace zavolam - malej ti leze na schody!!!malej se ti pokakal!!! Musim rict, ze mam velmi tolerantniho muze :) :) Tuhle mu kolega z prace povidal /taky cele tydny nevidi deti/ ze v sobotu nechce byt rusen a spi treba do odpoledne, protoze on pracuje a je desne nastvany, kdyz ho deti rusi. Manza na nej cucel jako blazen, kdyz prece spi cely tyden na hotelu a ja chudak doma cele noci vstavam tak je pro nej samozrejmost vstavat o vikendu, (protoze on si to dozene) a nechat maminku v sobotu rano spat a jit do obchodu.
Jak pisou holky vys, dite jsme si udelali oba. Je treba trosku ze sebe udelat blbce a ne supermana, ktery vsechno zvladne. Parkrat jsem v noci proste delala ze ten rev neslysim, zduchla jsem nenapadne do manzela a jakmile vstal on tak jsem rychle usnula. On mel radost, ze se vzbudil sam a tak rychle :) a ted uz je normalni ze kdyz je doma v noci vstava on. Pak jdeme nekam na navstevu, on tam prebaluje a ja ho chvalim, jak to zvlada (jako bych ja cele tydny nedelala nic a on vsechno) a dela vsechno a on se dme pychou. Akorat jeho kolega z prace, tomu to hlava nebere...
Předchozí