S tím naprosto souhlasím.Můj manžel ,byl nucený diky tomu ,že jsem skončila v nemocnici se dva týdny starat o tenkrát pětiletého syna a roční dceru.Diky tomu jsem, už nemusela poslouchat že je doma nepořádek a že je k smrti unavený,neboť to co mě po příjezdu z nemocnice čekalo se nedá popsat.Stačil jen můj tázavý pohled.Od té doby jsme vždy večer dávali byt do přádku spolu.Chlapi nejsou natvrdlí oni jen prostě neví.Čím dřív se to dozví tím lépe.Teď jsem na mateřské dovolené s našim třetím dítětem a pro mého manžela není problém vzít žehličku a večer u televize vyžehlit.Moje rada je nešetřete své miláčky a pěkně je zapřáhněte děti plánují dva a dva se o ně také starají.pokud dítě v noci zlobí neposílejte je spát jinam Vy se také přes den nemůžete vyspat nechte je, ať poznají co takový malý brouček obnáší.Můj manžel po dvou týdnech prohlásil ,že by sem mnou neměnil ani za nic.Později také budete chodit do práce a jestli si neuděláte v tom jasno hned tak buď budete zanedbávat byt čím dál víc nebo to budete dělat na úkor svých dětí a svého volného času ,kterého nebude nazbyt.Máme manželem heslo:“spokojené dítě ,bordel přes den v bytě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.