Ja jen dodam jeste jednu zkusenost - pred narozenim prvni dcery jsme se o domaci prace delili. Pak jsem zustala na materske, mala byla celkem pohodova, takze veskery uklid i domace prace byl na me, bylo mi skoda nechavat si ho na vikend, kdyz jsem v pohode stihala. Kdyz sla pak dcera do skolky a ja se vratila do prace, tak jaksi porad zustavala prace mne. Nastesti manzel je rozumny a otevreny diskuzi, tak zacal obcas zase s necim pomahat. Kolegyne v praci mely zkusenosti podobne. Ale to jsem odbocila, to jsou malickosti, nic o tom, co proziva autorka clanku a nektere z vas.
Jo a taky jsem si vzpomnela na kamaradku. Ta vypravela, ze manzel na ni zacal byt doslova hnusny v dobe, kdy se maly narodil. Kdyz bylo malemu 5 mesicu, tak ji oznamil, ze odchazi k milence (zacal si s ni, kdyz byla manzelka v prvnim trimestru tehotenstvi). Pry to byl sok, ale horsi to bylo pred tim. Tak me prvne napadlo, jestli Kunhutin manzel taky nekoho nema, kdyz je takovy. Ale potom, co jeste napsala, tak to spis vidim na to, ze si libuje v tyranstvi a posiluje si sve ego.
Předchozí