teto, já už jsem jednou rozvedená a něco podobného jsem "vyzískala" prvním manželstvím. Chlapa, který, když neměl dost osolený guláš, tak jednou zařval "do háje, kde je sůl".... jsem vzala slánku - takovou tu otevřenou a vysypala mu jí do toho talíře celou.... úsměv a "tady, zlato"...
podruhý chybělo něco jiného v jídle, už nevím co, nechutná ti??? prostě jsem vzala ten talíř a dnem vzhůru jsem ho obrátila na bílý ubrus...
pár dalších excesů a za pár měsíců jsem byla rozvedená..... Ale to není řešení pro každého, a zvlášť, když jsou děti. Můj manžel ještě taky hodně pil. Věděla jsem to před svatbou, rodiče mi to říkali, ale asi mi měli namlátit
) no krom psychické újmy a pár facek se mi vlastně nic tak hrozného nestalo (bezdětní), ale zkušenosti??? K nezaplacení.
p.s. manžel si občas taky remcne ..... to jsem vždycky na mrtvici, on je totiž "hromádkář" a oblečení nechává na křeslech, rotopedu atd... pak projedu bytem jako vichr a skončí to v košíku na chodbě (na našpiněné věci, které si ještě chceme vzít na sebe)a pak hledá a zase se směju já
)