| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

dokonce se mnou přežil (a nerozvedl se, čemuž se občas divím) - naše vzájemné rozvody, těhotenství, porod dvojčat, nezaměstnanost, neúspěchy v práci, pak v podnikání, úmrtí rodinných příslušníků, rok neléčené deprese, lítání po doktorech, kde nikdo nic nevěděl nebo všichni věděli všechno nejhorší a dva roky léčení, i taková jakoby drobnost pro leckoho, kdy jsme zachránili jednoho psa před smrtí, pak kočku a teď máme psa třetího... na mazlení, to jsou prostě body, který nás tak nějak pospojovaly.

Pomáhá, a když nepomáhá, tak se neplete :-)), neremcá (občas si brbne, jak jsem psala, taky máme svoje drobnosti, kdy nejsme jako hrdličky. Ale už jsem to tu psala, vždycky nějak najdeme čas si spolu povídat, třeba, když se koupe, nebo já, přijdeme prostě jeden za druhým, nebo si nehledě na bordel v bytě otevřeme vínko.....

ale p.s. je to až ten DRUHÝ...... první za moc nestál...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.