| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

Ano i já se ve vašem vyprávění vidím...Mám dva syny 2 roky od sebe. Vše se u nás také pokazilo mým druhým těhotenstvím....únava, nevolnosti, nevyspání.....
Nejhorší bylo období těhotenství a první 3/4 roku druhého syna, teď už je líp. Občas se s tím depresivním zoufalstvím dokáži poprat a vyšvihnout se nad hladinu špatné nálady a totální vyčerpanosti, ale daří se mi to jen pokud jsem aspoň trochu vyspalá což se právě do téměř roku věku 2. syna nedařilo snad nikdy.
Otázku, zda zůstat v takovém partnerství/manželství, jsem si kladla už tolikrát...vždy ale ve fázi deprese a vyčerpání. Myslím si, že rozchod není v tomto případě řešením, tu situaci to nevyřeší.Vy budete stále unavená, nevyspalá, možná ještě víc, protože pak třeba nebude nikdo, kdo by si vzal v neděli děti... Dovolím si vypůjčit část diskusního příspěvku ,,Jiný pohled na věc - Mata ....Zkuste se ale zamyslet, jak to vnímá manžel. Má svoje starosti v práci, další s finančním zajištěním rodiny. Nejspíš má všeho taky plné zuby. Chtěl by mít doma usměvavou manželku a vzorné děti, na které by se těšil a mohl hodit aspoň večer starosti za hlavu. A který by nechtěl. A možná si klade podobnou otázku "Kde je ta ženská kterou jsem si bral?"
... Na tom je dost velký kus pravdy.
Věřte, já věřím, bude líp.
Jak děti rostou spím teď i 4 hodiny, občas i 6 v kuse :-) Super.Vyhrajou si více sami.Starší už nedělá tolik nepořádku, stává se samostatnější a ten mladší...ten do toho taky doroste.Deprese a dobrá nálada spolu hrají již vyrovnanější souboj. Když jsem já v pohodě, většinou platí, že máme doma méně hádek a i partner je víc v pohodě. (to přiznávám nerada,že na tom nesu vinu,vždyť jsem to přeci já ta unavená bez pravidelné chvíle odpočinku ! :-))
Synové jsou teď 1,5 a 3,5 roků a mě začalo opět zbývat trochu sil. Dobrá zpráva, fakt se to lepší :-)
Přeji vám hodně sil a pevné nervy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.