| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

Ahoj, taky mám dvě děti 15 měsíců od sebe a myslím, že je všechno o organizaci práce. Když byli mladší dceři 3 měsíce, začala jsem chodit 2 x týdně cvičit (abych vypadla) a obě děti (syn měl rok a půl) prostě hlídal tatínek a já jsem aspoň na chvíli vypadla. Pořidila jsem si taky pani na úklid - 1x týdne uklidí celý dům, vyžehlí, vymění ručníky, povlečení - na nic nesahám!!! Pořidila jsem si sušičku, takže prádlo pro celou rodinu mi týdně zabere tak 15 min. Kojím obě děti! přesto od roka dcery jednou za dva měsíce vypadnu na celý víkend - jen ráno a večer nakojím a o všechno se stará manžel! Manžel taky jednou týdně nakoupí na celý týden a občas uvaří - je obchodní ředitel a moc času taky nemá, ale já s ním o tom prostě nediskutuji - dvě děti brzo po sobě jsme chtěli oba!!!Chodím k vizážistovi, na kosmetiku, na masáže, kupuji si kvalitní hadry už jsem hodně zhubla a energie mám na rozdávání! a děti mám momentálně 2a3/4 a 1
a1/2 a žádné příbuzné tady nemám, hlídá pouze manžel. Když si neudělá čas kvůli práci, tak mi musí dát náhradní termín, kdy můžu vyrazit, jinak mu udělám scénu. Takže zorganizovat, zapojit maximálně manžela a hlavně dbát o sobe!! Když vydím neupravené maminy s jedním dítětem, tak fakt kroutím hlavou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.