| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

Ano, jen chtít. Taky uvažuji o rozvodu. Máme dvě děti - 8 a 4 roky. Za ty roky manžel v noci vstal 2x, když jsem byla opravdu moc nemocná. Když mu nedám snídani, tak si ji prostě koupí, sám si chleba nenamaže. Pracuje celkem dlouho cca od 8 do 19-20 hodin. Doma neremcá, ale taky nepomůže. Sám si večeři neohřeje, čaj neuvaří. Když mu večeřineohřeju a nedonesu, sní cokoliv z ledničky, bez ohledu na to, jestli to náhdou není poslední jogurt pro syna, nebo nachystaná svačina pro dceru.
Víkend - v létě každý druhý víkend jedeme otročit k jeho rodičům na chalupu, kde mne deptá tím, že děti mají zmizet a neobtěžovat při práci a docela hnusně mi vyčítá, když jim třeba jdu přečíst pohádku před spaním. Když vařím, tak jsme špatná, když uklízím, tak jsem špatná, tam se uznává jenom práce na poli. Takže si vozím pro sebe a děti spacáky, protože lehnout si do jejich postele se štítím (převlíká se jednou za rok!!), při jídle přivírám oči, abych neviděla zaschlou mastnotu. Na chlupě se přece nikdo nezdržuje hloupostma, jako je pořádné mytí nádobí.
Když jsme doma, tak manžel do oběda spí,nebo si čte v posteli. Oběd u stolu s námi je nemyslitelná věc, vezme si tác do postele. Pak následuje sledování televize až do večera. Nebo procházka, na kterou se přidává jenom díky tomu, že nechce být doma sám.
Podílet se na provozu domácnosti? Proč, jemu nevadí bordel, jemu nevadí studené jídlo, jemu nevadí, že nám teče záchod... On přece v týdnu vydělává a vydělává víc než já! tkaže domácnost si mám laskavě obstarat sama.
Nejsem doma na mateřské, s oběma dětma jsem šla do práce v jejich roce (na částečný úvazek) a od tří let potom na plný. takže táhnu práci, domácnost, děti a koukám na někoho, kdo byl fajn kamarád, dokud jsme byli sami, ale jako partner a rodič naprosto slehává.
Mmch., když jsem omdlela v šsetinedělí při koupání syna, tak ho vyndal z vaničky na osušku, probral mne a kdž viděl, že se zvedám, tak se šel dokoukat na hokej. Chtěl by třetí dítě, ale to jsme odmítla, nejsem sebevrah.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.