Holky, promiňte, ale co to máte doma za exoty?
ten můj sice nepřebaluje, nevysává atd. ale nemá kecy a nemůžu si stěžovat, sice u nás je to někdy itálie, ale zase je sranda a i když má malou rád, taky není nějak akční
že by se o ni bůhvi jak staral. Doufám, že se nás taková krize netýká, sice máme doma malou aktivistku
a dělá pořád co nemá a celkem řve furt (ufňukánek+ nervák) tak žádná krize zatím není (ťuk ťuk ťuk). My jsme takový ten typ páru co se furt hádá, ale na druhou stranu jsme jakoby pořád zamilovaní
jsem spolu 4 roky a přítel je o 13 let starší a spíš věčný puboš
já šla do mimča s tím, že mě čeká starání se o domácnost (což mě nevadí ) a i o druhé mimi (chlapa
) ale já mu normálně řeknu dělej uklid si to, on nemůže kritizovat, že mám bordel, já mám uklizeno, to on přijede a bojí se, že ho zas zprdnu, že drobí
no jsme se vykecala, ale docela mě šokovalo jaké máte doma drahé polovičky a ty krize..
doufám,že bude líp
a budete zase všichni spokojeni
já si malou užívám i když zlobí, asi mě to na mateřské moc baví
a jsme ráda, že chlap doma nic nedělá, stejně by to udělal blbě a jako služku mě nebere teda
aby jste si nemyslely, taky to byl občas mezi náma boj, ale já komunikuju a učím ho to taky a pak jde všecko líp, chlap se sám asi nesvěří.A když mám všeho plné kecky, tak pohlídá babi malou a jdem si někam sednout , ale to tak jednou za 3 měsíce , někdy za půl roku jen jednou..a druhý den už mi to nevadí starat se zas o malou