| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

Z pohledu ženy - jelikož jsem na mateřské dovolené s 2 letým prckem, který nyní zcela ignoruje mé pokusy o výchovu, tak řeknu... je to někdy na provaz a pisatelka mi mluví z duše. Vím, že to chce se odreagovat, vypadnout - ALE!! když člověk nemá hlídání a chce být s partnerem na chvilku sám nebo někam vyrazit, ale večer už není nálada a taky síla... je to občas opravdu těžké!

Z pohledu muže - celý den sedí v práci, taky ho tam třeba štvou a není šťastný, že tam dřepí když je zrovna tak hezky a lidi se couraj venku. Večer přijde domů... čeká uklizeno a uvařeno, rodinku vítající ho a ono se tak nekoná - manželka naštvaná nebo tak utahaná, že se jí ani mluvit nechce (což taky často jsem) ... nelze se divit, že nemá zájem o výchovu ani péči o domácnost.

Často to s manželem probíráme a pochopila jsem, že ačkoli to nemám jednoduché, tak ani on to se mnou nemá jednoduché... nemám si na kom ventilovat celodenní vztek, tak jen překročí práh, tak to schytá ~o~

Holky držte se a mějme taky pochopení pro druhé :-) (občas jim nasazujeme psí hlavu zbytečně!)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.