Myslim, ze vsichni dobre vedi, co to je za trapeni s neprijemnou a nepjeknou bradavici. Jako dite jsem se zbavila bradavice chirugycky. Lokalne mi umrtvili kyzi a vyrizli, ale nasledovalo obrovske krvaceni z rany na noze a po zcitliveni umrtveneho mista silena bolest, pri ktere se nedalo ani spat a potom jsem par dnu pajdala. To mi bylo 16. Tentokrat, v mych 24, se bradavice objevila na prostrednicku ruky. Velice neprijemna oskliva a hlavne kazdym dnem se zvetsujici. Po pul roce jsem se ji zbavila. Slava. Jak? Sla jsem k doktorovi, aby mi ji vyriznyl, ale ten me odmitnul, ze jsem tehotna a ze mam prijit za dva mesice, kdy jiz bude miminko na svete, ale poradil mi i jinou moznost odstraneni, ktera pry me bradavice zbavi za 6 tydnu (lepsi nez se s ni trapit dalsiho pul roku, rekla jsem si a vyzkousela). KOUPILA JSEM SI LEK DUOFILM, ALE URCITE BY FUNGOVALA I JINA VODICKA CI KREM NA ODSTRANOVANI BRADAVIC. KAZDY VECER JSEM SI BRADAVICI NATRELA A NECHALA VOLNE BEZ NAPLASTI ZASCHNOUT A PUSOBIT NEKOLIK HODIN. NA POVRCHU BRADAVICE KUZE ODUMRELA. VZALA JSEM JEDNORAZOVY PYLNICEK NA NEHTY A TUTO SESCHLOU KUZI JSEM SPILOVALA. (PYLNICEK BYL CISTE ZA TIMTO UCELEM, ABY SE BRADAVICE NEROZNESLA I JINDE). TENTO POSTUP, MAZANI BRADAVICE VODICKOU A PILOVANI PYLNIKEM JSEM OPAKOVALA KAZDY DEN) BRADAVICE SE ZACALA ZMENCOVAT A JA UVERILA, ZE SE JI DOCISTA ZBAVIM. A OPRAVDU, ZABRALO TO SEST TYDNU A BEZ BOLESTI A BEZ NUZEK, KTERE STEJNE NEPOMOHOU
preju hodne stesti.
Předchozí