Taky jsem se v tom článku trošku poznala. Sice mám doma jen jedno rok a půl leté dítě, ale úplného nespavce, kterému v noci stačí i pět hodin a mezitím se minimálně jedenkrát probudí a přes den vůbec nespí. Manžel sice odpoledne hlídá syna, ale to jen protože chodím na 2 - 3 hodiny do práce. Večer, když se vrátím, mě čekají všechny domácí práce a úklid toho, co oni dva stačili za těch pár hodin rozházet( někdy sbírám i pokakané plíny uprostřed pokojíku). Manžel už v té době samozřějmě spí, takže se až na víkendy vůbec nevídáme a o velké lásce už dávno nění reč. V tom spěchu a stresu, co mám, si na lásku ani nevzpomenu a mé city k manželovi už jsou hodně dlouho na bodu mrazu. Abychom spolu trávili alespoň chvíli času ,přihlásili nás kamarádi do tanečních pro dospělé. Odchodili jsme všech deset lekcí s tím, že z každé jsem odcházeli dřív a pěkně rozhádání. Na závěrečné lekci nám ti stejní kamarádi řekli, že buď se máme rozejít a nebo náš vztah zlepšit. Od té doby nás už nikde nepozvali .....
Předchozí