| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kde je ten chlap, kterého jsem si brala?

Mít dvě děti krátce po sobě kravina určitě není, dítě nevyrůstá jako jedináček, navíc pokud jsou na děti dva rodiče, dá se to přeci zvládnout bez velké újmy na zdraví u všech zúčastněných. Záleží samozřejmě na temperamentu dětí, ale člověk vydrží hodně (zvlášť ženy). Já jsem sama na dvojčata (úplně sama), jsou jim teď tři roky a ačkoli to bylo někdy opravdové peklo (troufám si tvrdit, že práce horníka v dole se tomu svou náročností téměř vyrovná), zvládla jsem to. Mnohokrát jsem skoro brečela vysílením, třeba když jsem po náročném dni musela o půlnoci obě děti sbalit a dopravit je na pohotovost, protože jedno dítko mělo horečku a zvracelo.., a myslím, že tohle je na celé mateřské to nejhorší - to vědomí, že je na to člověk sám a musí fungovat za všech okolností. Měla jsem docela štěstí, za celou dobu jsem měla jen jednu krizi, kdy jsem od dětí chytla žaludeční virózu a po problité noci jsem další den musela vylézt z postele a totálně klepající se postarat se o děti.

Ale to je život, prostě mi to tak (trochu omylem) vyšlo a teď jsem šťastná, že holky mám, že jsou dvě a mají sourozence na vymýšlení blbostí a vím, že v budoucnu si mohou být velkou oporou, což je asi nejdůležitější. Držím všem palečky!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.