Jano, radit někomu ve vztahu je dost těžký, zvlášť, když člověka neznáte
Ale myslím, že byste si měla třeba v klidu sednout a probrat všechny klady a zápory vašeho vztahu, co převažuje a co je pro Vás důležitější. Podle sebe vím, že když je ženská na mateřský, tak ji po nějaký době začne v určitým směru partnerovo chování vadit a ráda by to řešila třeba i radikálně rozvodem. Nevím. Z vlastní zkušenosti vím, že můj muž mi s dětmi když byly malé také moc nepomáhal. Nikdy je nekoupal, nikdy nešel sám s kočárkem na procházku ( vlastně ano - jednou )Když jsem potřebovala někam jít, většinou jsem si musela zajistit hlídání u babiček, i když byl doma. V domácnosti mi taky nikdy extra nepomohl a když, tak mi nejdřív vyjmenoval tisíc důvodů, proč to udělat nemůže a pak teprve to udělal. Na druhou stranu se ke mě vždycky choval a chová hezky, umí být pozorný v jiných věcech, nezakazuje mi moje koníčky, když chci jít s kamarádkou na kafe, tak mi nebrání, za ženskejma nechodí, do hospody taky moc ne a když mi bylo zle - trpím na migrény - vždycky se o mě postaral a vždycky má starost i normálně ohledně mojeho zdravotního stavu - i když mi nic zásadního není. Mám v něm zastání před tchýní i mou mámou. Zkrátka jsem ráda, že ho mám. A vlastně až teď, když jsou děti větší - chodí do školy, tak se jimzačal věnovat. Asi je to tím, že jako malinkým jim moc nerozuměl a nebo třeba mu taky došli určitý věci - já nevím. Tím jsem Vám jen chtěla říct, že byste měla posoudit obě strany mince, vzpomenout si proč jste se do něho zamilovala, co se Vám na něm líbilo a co i teď dělá dobře. Někteří chlapi jsou prostě trdla a fakt je nenapadne koupit ani ten dárek k Vánocům - nejste jediná - moje kamarádka to taky zažila. Udělejte si v klidu seznam pro a proti, uvidíte co Vám vyjde a podle toho se zařiďte.