Souhlasím s tebou až na jednu věc - jak jsi napsal, že "je sice důležité, aby bylo uklizeno, ale..." a pak o té prioritě alespoň jednoho příjmu. Z toho usuzuji, že naklizený kvartýr není v tvých očích měřítko, kterým hodnotíš schopnosti a kvality své ženy.
A to bohužel ti chlapi o kterých píše autorka a mnohé další, asi tak mají... Ono je totiž rozdíl, když ty přijdeš stahaný domů, tam je bordel a nemocné děti a utahaná žena a ty třeba řekneš - "sorry, jsem mrtvej, moc ti s tím dneska nepomůžu." A nebo když přijdeš domů, tam bordel, nemocné děti, utahaná žena a ty ještě zařveš: to je bordel, co tady celej den děláš ?? Podle tvého příspěvku usuzuju, že první případ je ten tvůj. O tom ale tahle diskuze zas až tak není....
Jinak já osobně (nic ve zlém autorko a další), prostě nechápu, jak jste přišli k takovým tupounům omezeným ? To se ze začátku nepoznalo? Ale asi ne, mám několik kolegyň, které mají doma podobný "poklad". Jedné z nich manža volá na odpolední, že mají hlad, co mají jíst (synové 20 a 18 let,nedělám si srandu...).
Předchozí