Kluci se do dětského koutku těší.A já vlastně taky.V Ternu je u restaurace.Já si vypiju v klidu kávu a kluci si pohrají.Sice vybavení nic moc,ale jim to stačí.Vyblbnou se.Mají to za odměnu,že mi pomáhají s nákupem a nezlobí. V Hypernově je hlídání a já si mohu zařídit i úřady ve městě.Kamarádka toho využívá,když jde k lékaři a dcerka je nadšená,že si tam může jít hrát.Teď to od ní dostala jako dárek k Vánocům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.