Ahoj, svoji dceru jsem dala poprvé do koutku Když jí bylo asi 2 a tři čtvrtě roku. Měla jít totiž vzáří do školky, ale tři jí byly až pak v říjnu a já jsem se pořád nemohla rozhodnout, jestli je dobře, abych ji do školky dávala. Nabídla jsem jí koutek v Globusu, kolem kterého jsme často chodily na nákupy. Postavila jsem to jako odměnu. Protože je hodně veliká (teď ve čtyřech letech měří 122 cm), neměla jsem problém, že by mi ji tam nevzali. Zkusila jsem to na necelou hodinu, a musím říct, že jsem z toho byla pořádně ve stresu. Pořád jsem při nákupu kontrolovala mobil a poslouchala, jestli mě nevyvolávají. Když jsem se vrátila, malá si v pohodě hrála u stolečku s nějakým chlapečkem. Od té doby koutky milovala a vždycky prosila, aby tam mohla jít. Přestalo se jí tam líbit, když začala doopravdy chodit do školky. První rok se jí ve školce nelíbilo, často tam plakala a nechtěla ani chodit do žádných koutků. Prostě měla "nedostatek maminky". Teď je ve školce druhým rokem, už tam i spí,a to na vlastní žádost!!! A koutky se jí už zase zamlouvají, chce tam chodit , tak to prostě nechávám na ní. Ale nikdy tam nebyla déle než hodinu a půl. Devadesát minut stačí na jakýkoli nákup a nechat ji tam déle by mi přišlo vůči ní nefér.
Předchozí