Malá rada, pro ty co chtějí alespon nějakou pomoc. - najděte si ve své blízkosti studio BASIC. Zabývají se pomocí různým dys... a podobným problémům.
Můj syn má již třinact let a do 6té třídy jsme naše dys, zvládali jakožtakož společně na dvojky trojky, nicméně averze vůči učení mi průběžně narostla do takové síly, že i když syn uvědoměle sedá k učení, myšlenky má v tahu ( a to nehovořím o nastupující půbertě).
V současné době jsme nastoupili právě do Basicu v Ostravě. Máme za sebou teprve první měsíc a navíc výsledky jsou nejrychleji vidět u mladších ročníků. ( My jsme již dříve zvládli nějak čtení sami spolu), a se psaním prý moc neuděláme. Pracujeme však na metodě jak se učit, sama jsem zvědavá jak to dopadne. Zatím mám jen jeden výsledek, můj puberták tam chodí rád :o)).
Mnoho lidí mne uklidnuje, že dys..děti často nejenže udělají SŠ ale také i VŠ, ale když vidím, jak se trápíme s učením, budu štastná, když bude štastný řemeslník. Navíc garáž je stejně jeho druhým domovem. Držím všem palce a přeju trpělivost, a hlavně si myslím, at je to jakkoli, důležité je aby naše děti byli milované a štastné.
Předchozí