Taky jsem odešla do práce o rok dřív, než jsme původně plánovali. Chtěla jsem zůstat doma 4 roky, ale úspory docházely.....:o) Když jsme přemýšleli, jestli spíš více šetřit a být v pohodě, zjistili jsme, že letošní dovolenou bychom asi trávili na balkóně nebo na písku před barákem (což by staršího syna asi nepotěšilo:o)). Ani dovolená u rybníka není zadarmo (některé nabídky vyšly dráž než pobyt u moře) a vstup na koupaliště pro naší rodinu je skoro 100 Kč na den (nemluvím o výletech do aquaparku, ZOO atd.-to vše v ČR). Takže chápu maminky, kterým se nechce živořit a jdou do práce dřív, i když to podle mě není ideální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.