Milá Ráďo,
děkuji za slova pochopení, je prima vědět, že v tom člověk není sám... jen si říkám: do 13 měsíců tohle přeci nejde vydržet! Ale ve skrytku duše vím, že vydržet lze téměř vše, pokud se jedná o človíčka, kterého milujete. Máme dnes za sebou zase jednu z noha bezesných nocí, denní spánek taky velká bída, ale co - určitě bude lépe. Jen bohužel vážně nestíhám nic jiného, než pečovat o toho drobečka. Takže domácnost je jako po výbuchu, s tím hubnutím to znám také - už jsem pod svou předporodní váhou (a to jsem v těhotenství přibrala skoro 20 kg). Ještě že mám tak báječného manžela, který to chápe a pomáhá jak může (ale času má fakt málo); aspoň mi občas večer něco teplého uvaří, protože to se mi z časových důvodů zatím ještě nepodařilo (pravda - jednou jsem ukuchtila pudinkový pohár...). A o víkendech má manžel na vybranou: buď pohlídá nebo uvaří. A co myslíte - téměř vždy vaří...
Takže se mějte co nejlépe, přeji také hodně trpělivosti a silných nervů - no a samozřejmě zdraví Vám i celé Vaší rodině.
Předchozí