| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme zchudli

ahojky,
právě jsem otevřela dva dopisy s urgencí o zaplacení splátky. Mladá, bezdětná, můj muž velmi slušně vydělávající podnikatel. Na mé poměry. Pracuji v kanceláři jako telefonistka 8 hodin denně a na učet mi přijde kolem 11000 měsíčně. Před rokem jsem dostala byt, který jsme dali komletně dohromady. Dluhy které na to padly, platíme půl na půl. Už se to blíží ke zdárnému konci, až na takovéto malé zádrhely, jako dnes, týden před mou výplatou a dva týdny před výplatou Tomáše, máme v peněžence 182 korun a vedle peněženky složenky na 11000 tisíc které mají splatnost do 12.1. 2009.
Naštěstí mne nyní drží v psychické pohodě plánování rodičovství, které nabývá intenzivnosti. Než přijdu do jiného stavu, vechny dluhy budou pryč. A budou další :-D
Jen moc nechápu výpočet mateřské a rodičovského příspěvku, protože pokud to pořítám dobře, budu brát daleko víc peněz než ted, když normálně pracuji... je to možné?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.