Taky znám situaci popsanou, respektive se k ní blížíme mílovými kroky - zatím se naše finanční rezerva neustále snižuje, protože já jsem na MD a manžel vydělává sice dost, ale málo na byt, kde podražili poplatky (navýšení fondu oprav) a na dvě malé dětičky. A to nemáme hypotéku! A za chvíli budeme na nule a naše výdaje jsou pořád větší než naše příjmy!
Jako DINK jsme se taky naučili docela utrácet a ještě zbývalo dost na spoření ale teď jsem na MD a manžel má menší příjem než jsem měla já. Musíme se naučit rychle šetřit idkyž nevím zda to jde víc - nemáme nikoho po kom můžeme "dědit" oblečení, takže všechno kupuji - většinou v sekáčkách, na nové prostě není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.