Já sama si kojení opravdu užívám, kojila jsem dva a čtyři roky a nejmladší (3/2006)kojím dosud. Pokud to ale některé mamince nejde nebo nevyhovuje, nemyslím si, že je to tak podstatné. Moc se mi ale líbilo, jak autorka v horní části článku napsala, že už jen "skorokojení" při přimáčknutí k holému prsu je úžasný zážitek. Myslím si totiž, že kontakt holé kůže na holou kůži je pro miminko i maminku nejen příjemný, ale i důležitý, a že zejména u větších dětí už nejde o mléko, ale právě o tohle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.