No, mě také zarazilo, že Vlaďka poukázala na národnost lékaře. Mě by zajímala jen ta čistota pláště tedy. Když jsem byla s malou v nemocnici v Ltm na vyšetření oušek s podezřením na zánět, přišel starší lékař černoch, vím houby odkud a vlastně jsem ho neslyšela pořádně ani promluvit. Ale malou vyšetřil, uklidnil,něco na ní brumlal, pohladil...zkrátka vyšetření bez jediné slzy...a to bylo důležité. Malá měla ouška v pořádku. Zvykejme si na zdravotníky jiné národnosti, jsou to taky lidi, ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.