manzelova sestrenice rodila sve druhe (3.tehu) dite v Anglii a ma podobne zkusenosti. take jeji 1. tehotenstvi (ktere bohuel nedopadlo, neb zarodek zemrel) bylo reseno silenym zpusobem. Proto druhe tehotenstvi cele absolvovala v CR. Ja jsem rada, ze jsem rodila v CR, ackoli si dovedu predstavit lepsi pristup lekaru a milejsi prostredi porodnice (treba i za uhradu, vzdyt porod neni neco co se deje denne....takze bych si rada priplatila, klidne i dost penez, ktere bych si treba musela pujcit!). Jsem rada i za ty "nadbytecne" kontroly a vsemozne testy. Jsem rada, ze me i dite hlidali a kontrolovali. Pro moji psychickou pohodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.