| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Představy a realita mých porodů

uplne chapu autorku clanku, nicmene ma stesti, ze se dvema detmi mela porod plne dle svych predstav! Mne doted take mrzi, ze alespon druhy syn mi nebyl jeste s pupecnikem polozen na prsa, jak mi u Apolinare na kursu tvrdili. Manzel se usmiva a rika, prosimte bud rada, ze to slo tak rychle, doktor byl rad, ze kluka zachytil, nez vypadl na zem a pak byl tak zblůblej, ze to proste neudelal....No je to mozne.....Ale vse je mi lito ted-7m po porodu, u toho starsiho (skoro 5 let) uz na to nemyslim a raduju se z jinych veci. Hlavne, ze jsou deti zdrave a stastne! A ze byly oba porody bez komplikaci!
A Marulinko, podobne prostredi, jak popisujes je jeste i ted ve spouste nemocnic. treba Neuro klinika VFN v Katrrinske mela pred 4-m,i lety podobne koupelny....a kdyz jsem rodila v Podoli pred 5-ti lety ve dvou sprchach (nebo tam byla jedna?) na patro stala voda (ucoany odtok) takze ocistky matek se michaly v te stojici vode a my se v tom po kotniky "koupaly" Moc prima zazitek! :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.