Co z našich dětí vychováme se ukáže až v pubertě a po ní,stejně jako u ostatních dětí.Zatím jsme s výsledky naší výchovy spokojeni.Tolik k Tvému dotazu.Já do jeslí chodila a prý velmi ráda.Moje vzpomínky na jesle jsou ale dost neradostné a raději bych se obešla bez nich.Pamatuji si hodně už z druhého roku života a vzpomínky na jesle patří k těm horším. Mne prostě jenom překvapilo vyprávění kamarádky,že si děti na to odloučení v léčebně zvyknou a tváří se spokojeně,přestože ta situace pro ně musí být nepříjemná.Já z toho vyvozuju,že děti asi vydrží víc než jsem si myslela a to že se tváří spokojeně neznamená,že je vše v pořádku.A to se samozřejmě netýká jen jeslí.Ty mne jen napadly jako první,když mi popisovala tu aklimatizaci. Mimochodem já mám ze svého okolí zkušenosti se vztahem dospělý potomek do jeslí chodící/nechodící a rodiče přesně opačné než ty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.