Tohle vidim jako naprosto zbytecne a zavadejici zobecnovani. Na tomhle portalu jsou tisice zen, ktere maji i vicecetne zkusenosti s porodem v CR a dokazal by snad nekdo popsat svoji jednu zkusenost a vyhlasit ji za modelovy porod v Cesku?? No coz o to, urcite dokazal, ale jakou vypovidajici hodnotu by to melo ???!!! a kolik procent zbyvajici populace by s tim souhlasilo ;-) Ja jsem treba rodila v Anglii, a pres desitky hororovych zkusenosti o kterych jsem zprostredkovane slysela, tak ta moje byla naprosto bezvadna ... nicmene to za "jak se ridi tam a tam" nevydavam. Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.