Děkuji ti za moc hezký článek. Já jsem taky "vyrostla" v Beskydech, ač bydlím asi v 50km vzdáleném městě. Ale měli jsme to kousek a s rodiči a bratrem jsme to tamních kopečků vyráželi velmi často. V každém ročním období, za každého počasí... Protože máme hory moc rádi, tak s dětma jezdíme od malička, ať to jsou naše hory nebo slovenské Tatry či Fatra. Taky jsme se chystali na zimní království, ale protože vím, že tam bývá lidí jako máku, tak jsem raději zvolila bruslení na místním rybníku
Ale jestli ti můžu dát tip na hezký a nenáročný výlet s dětmi, tak si zajeďte na Grúň. Vyjedete autem nahoru na parkoviště skoro až k Charbulákovi a pak je krásná procházka až třeba na Visalaje. Nebo stačí jen dojít ke Švarné Hance, dát si tam čajík a jít zpět. Cestou se dá bobovat, v létě můžete potkat i ovečky. Na jedné straně vidíte Lysou horu a na druhé slovenskou Fatru a dokonce i Roháče. Cesta je vyasfaltovaná, tak není problém s kočárkem. Ale úplně chápu tvé pocity když sleduješ Panorama... Takže vzhůru do kopečků