| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nové maminkovství a zamykání chleba

ja tady již zaznělo, dneska už jsou jesle jiné než "dřív", dětí tam je kolem patnácti. Někdy taky třeba jenom 5, někdy deset. Taky už se mi stalo, že jsem si pro děti přišla asestřička mi povídá, že má ruce jako orangutan, protože Alex se chtěl dneska pořád mazlit a chovat. Jinak na adaptaci mají děti měsíc, ale ne že po měsící tam dítě dáte na 8,5 hodiny. Na to mají děti půl roku. Zvyká se nejprve první týden půl hodiny, druhý týden hodinu, třetí týden 2 hodiny - celé dopoledne a ke konci třetího týdne tam můžou některé děti přespat. Spát tam děti začínají až ve čtvrtém týdnu. Toto je striktně dodržováno a co se týká v času adaptace, v tom jsou setřičky nesmlouvavé. A každé zvykání se podřizuje každému dítěti individuálně. Takže každé dítě má čas zvyknout si, že maminka přijde. Takhle to tedy funguje u nás v jeslích. Jak je to jinde nevím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.