"Závěrem bych jen chtěla říci, že každý porod s jakkoli dobře probíhajícím těhotenstvím může během mžiku dopadnout úplně jinak. Nemohu říci, že bych obdivovala ženy, které rodí doma bez pomoci lékařů, já jimi opovrhuji pro jejich nesoudnost a dobrovolné riskování jejich života i života dítěte. Já jsem podle lékařů mohla od minuty rodit doma. Jsem ráda, že jsem stála nohama na zemi a místo svého pohodlí jsem zvolila svůj a synův život."
kde bereš důvod a opodstatnění pro tak silná slova? Že někým opovrhuješ pro jeho rozhodnutí? Taky jsem přenášela, přesto jsem odmítla jakékoliv urychlení začátku porodu, přes velkou nelibost paní doktorky. Porodila jsem přirozeně, i když ne doma. Když už jsi jednou přistoupila na "pomoc" lékařů, tak jsi přece nemohla počítat např. s porodem doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.