ale mě zase vadí,že jsou ženy které se rozhodnou rodit v porodnici vykreslovány na tomto servru,jako nesveprávné bytosti,které si neumí načíst informace o porodech a dají se do rukou řezníků v porodnici,ať si s nima i s jejich dětmi dělají co chtěji.
I domarodky se můžou perfektně připravit na porod a stejně se může něco z minuty na minutu stát.
Měl jsem bezproblémové těhulkování a porod hezky rozběhl dva dny po termínu.Odjeli jsem rodit do porodnice v Ostravě Vítkovicích o půlnoci,kde jsem se setkala s příjemným a profesionálním personálem.Vše mi vysvětlovali a ptali se na souhlas.Rodila jsem bez protrhnutím plodových obalů a bez žádných léku.Pohybovat jsem se mohla podle libosti a nikdo mě nenutil do ležení na porodním stole a přesto po hodinovém tlačení(v různých polohách) museli miminku pomoci kleštěmi,protože na pásech zaznamenali špatnou srdeční akci a miminko museli nakonec oživovat.A přesto mám hezké vzpomínky na porod a vděčím lékařům za záchranu miminka!!!
Domarodky neodsuzuji.Já bych si netroufala nemít na dosah doktora i když druhý porod byl naprosto přírodní,krátký a pohodový,stejně jsem ráda,že jsem zase byla v porodnici.
Předchozí