| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem mohla rodit v polích

tahle veta me vyrazila dech....
tedy pokud do té doby nedojde v českém porodnictví k zásadním změnám...
rodila jsem pred 20ti lety, a prestoze me tehdy pichli plodovou vodu, rodila jsem bez cisare.....bylo to ve stejne porodnici jako pred dvema lety, kde jsem rodila znovu.....
tehdy to fakt nebylo prijemne, prislo mi, ze nikoho nezajima, ze budu rodit...stale jsem nekde na neco cekala, sestricky si radsi davaly kafe. O zazemi a spolecnych sprchach radsi pomlcim...hnus....
ted po 20ti letech jsem se tam rozhodla rodit znovu....nevim, co vsechny mate.....personal uzasny, doktori vsichni usmevavi, porod....sehrany tym, ktery nezavahal a nedopustil se sebemensi chyby. ...byli jsme s manzelem nadseni.....i po porodu sestricky radily a pomahaly. Pokoje prijemne, s vlastnim soc. zarizenim, vse ciste udrzovane, hezke, sestricky stale usmevave....jednou jsem nevydrzela a zeptala se, jak to delaji, ze jim taky nemuze byt porad hej a presto se stale prijemne usmivaji.....bylo mi receno...a muzeme se mracit, kdyz se tu rodi nove zivoty? Vzdyt je to prece nadherne.....takze ja asi porad nechapu, o cem je tu rec..byt mladsi, jdu tam znovu~;)~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.