Tak to jo s tím prohlížením. Já bych ale stejně neměla klid. K tomu "bordelu". Dostávala jsem léky na vyčištění a strašně, ale fakt strašne jsem krvácela. Dvě čisté noční košile denně (víc, když měli), převlékání postele,15 vložek denně... Vždycky mě pobavilo, jak v Ordinaci mají krásné povlečení, vlastní noční košile... to nenapadlo holky ani na nadstandartech. Ale třeba jsou následky přirozeného porodu menší než po císaři. Ale díky za info. Dnes jsem dostudovala úspěšně VŠ, tak budu mít víc času nastudovat, co mě "víc" zajímá. A třeba na základě argumentů změním názor. Teď jsem celkem rozhodnutá stát se - nebo to zkusit, zda udělám zkoušky a tak - laktační poradkyní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.