| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem mohla rodit v polích

Markéto,
upřímně gratuluji ke zdravému mimískovi a hlavně žes to zvládla :o).
Co se týče nemocnice a personálu, lidi jsou všelijací, někdo se do pacienta dokáže vcítit a být mu oporou a někdo to holt bere jen jako "další případ". Je to blbé, ale je to tak. Pořád jsme jen lidi.
Co ale nechápu, jsou názory některých, kteří si myslí, že stejně dobře jako v porodnici by to zvládli i sami nebo s (jedinou!!) porodní asistentkou doma! Sama jsem člověk, který má rád přírodu a její produkty a přirozený průběh věcí, ale mám dost soudnosti abych si uvědomila, že pohodlí domova mi za risk dvou (někdy i více) životů za to nestojí!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.