Roky samozřejmě ,že rozum musí zvítězit.Pokud se matka vzdá svého dítěte ze zdravotních důvodů je to asi v pořádku .Mě de spíš o holky ,které dají své dítě pryč jenom, proto že se jim to nehodí.Přijde mě, že je potom takoví začínající život zabít zbytečně.Mohl přece něco znamenat.Já tím nikoho neodsuzuji to bych si ani nedovolila někoho soudit.já si jen myslím, že by jsme si měli víc vážit začínajícího života pokud nás to neohrožuje na životě nebo pokud samotné dítě netrpí vývojovou vadou ,která je neslučitelná se životem.Musím přiznat ,že když teď čtu svůj příspěvek s odstupem času zní to jinak než jsem to myslela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.