"Už tehdy když jsem někomu popisovala svůj porod, tak jako dvoudílný film. První ukončil těhotenství porodem. V tom druhém, po nějaké době, přinesli nějaké dítě a já se začala starat a sžívat s ním.!
Tak tohle mám taky tak. Mám dojem, že prvorozený vůbec nesouvisí s "tím", co byl v břiše. Také nejdřív 9 měsíců mám "někoho" v břiše. Pak porod a konec. A pak mi přinesli nějaké dítě! Dítě s břichem dle mého pocitu vůbec nesouviselo... Ještě jsem se nikdy nesetkala s někým, kdo to cítí stejně, vždycky na mě všichni koukají, jak na krkavčí matku ;) ;), když to někomu vyprávím. J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.