Přesně tak,oba porody jsem měla v noci.První porod-dítě jsem neměla u sebe 6 hodin,prý abych se vyspala-nezamhouřila jsem však oko.S brekem jsem šla několikrát za sestrami,ať mi jí konečně dají,prý až po ranní vizitě.Druhý porod-3 hodiny bez dítěte a když sestra do pokoje nakoukla a já jí požádala,aby mi dceru přinesla,tak to nebyl problém.Od té chvíle už zůstala u mě na pokoji(byla jsem na 4 lůžáku). Oba porody jsem měla bez komplikací a o děti bych se mohla starat hned.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.