| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem mohla rodit v polích

Měla jsi strašný porod a je mi to líto.
Já rodila dvakrát, poprvé v porodnici a musím uznat podobné zážitky plno lidí, co me zesměšnovali, vím medici ještě nerodili, necítí tu bolest a ponížení, co cítila já. Nakonec to příšerné násilí...tak násilně vytlačit dítě dokopce s nohami zavěšenými nahoře...měla jsem pocit, že vypustím duši.

Podruhé jsem zvolila jinak, při vzpomínce na porodnici, jsem se začala klepat. Nemohla jsem díky blbému zážitku rodit v porodnici a zvolila jsem doma....je málo lidí co takto zvolí....a moc lidí, co nic neví a kritizuje domáci porody a přirovnává je ke smrti apod. Druhé ditě jsem rodila v kleku se zkušenými porodními asistentkami. Dítě mělo necelé 4 kg.

Kéž by mi to bývalo vyšlo a poprvé jsem mohla porodit ve Vrchlabí /když to tam ještě bylo jak to tam dřív bývalo....ale v roce 2004 malovali a já musela na bulovku). Kéž by existovali porodní domy, kde by bylo povoleno rodit...Vím, že existují dobré porodnice, dobré vedení porodu v porodnicích.
Ale já měla na porodnici prostě smůlu.Většina porodnic má klasické vedení porodů, což opravdu není přirozené. To teprve když rodíte velké dítě oceníte, jak to jde jednoduše, když nejste na zádech.
Všecko bych ale přešla, ale ty medici a to zesměšňování mi moc ublížilo....proto jsem už do porodnice prostě nemohla......Hodně štěstí Dora

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.