35-cátnice
také jsem prožívala své druhé těhotenství ve vyšším věku /34/ a bylo rizikové a asi právem, i když jsem si to ze začátku vůbec nepřipouštěla a byla rozhodnuta zůstat v práci jak dlouho to půjde. Po delším čekání na druhé dítě se podařilo nějak přirozenou cestou, i když jsem po předchozím časném potratu již přestala doufat Práci nemám fyzicky tolik náročnou, ale první trimestr s tělem zamete, zvlášt´když ty hormony na udržení těho mají ty nežádoucí účinky ve formě poruch pozornosti a tak, prostě jsem vyměkla již na začátku gravidity při nemoci prvního syna a řekla jsem si, že se mu budu věnovat alespoń krátkou část jeho života na plný úvazek/ pracovala jsem od jeho 18 měsíců/, aby nemusel veškeré nemoci trávit u babiček, zvláš´t když ho čekal nástup do 1. třídy. Tak jsem si tu neschopenku nechala napsat a za týden přišlo krvácení ve 12. týdnu a bylo po dilematu, prostě rizikové jak vyšité..vše nakonec dobře dopadlo a narodila se nám dnes již 15m holčička. Myslím, že na tuto dobu budu zpětně vzpomínat jako na nejlepší ve svém životě, která se už asi nebude nikdy opakovat a rozhodně jsem se nenudila, vždy´t doma je pořád co dělat. Dnes už zase pracuji při MD alespoń na částečný úvazek / mám štěstí, že to při mém zaměstnání jde/ a s výhledem že to bude opravdu do smrti.
Předchozí