| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem manželka "s holým zadkem"

Přesně tak Jani. To se to kecá, lidem, který neví, co je to brát osm devět tisíc, co to je, váhat jestli koupit holce boty, nebo jestli v těch co má už tu zimu nějak došlape.. Majetkem vždycky pohrdají ti, co ho mají dostatek. Nic proti Monty, obdivuju schopný lidi, ale každej na to nemá buňky, vydělávat slušný peníze, a takový lidi by měli myslet trochu dopředu.

Jinak autorce, v tomhle bych byla nekompromisní. Neinvestovala bych žádné další peníze do domu,který mi nepatří. Řekla bych manželovi ať se nezlobí, ale že si budeš dávat peníze stranou pro strýčka příhodu. Že když ty musíš respektovat, že on není schopen postavit se matce, tak on musí respektovat, že nehodláš žít celý život v existenční nejistotě.
Proto je zákon vytvořen tak jak je, aby ženu chránil před totální bídou. Žena je vždy proti muži v nevýhodě, zaměstnavatel si vybírá, a to podle dost tvrdých podmínek. Vidím to na sobě, v 29 už jsem stará, protože se ode mě očekává, že se co nevidět budu rozmnožovat, takže mě nezaměstná, jsem riziko. Po dětech je taky těžký sehnat práci, a když děti odrostou, bude mi cca 50, a to už budu zase hrozně moc stará a tedy nepoužitelná. A ještě abych vrážela peníze, když nějaký budu mít, do manželova majetku, a on, až mě v padesáti kopne do zadku, byla bez bytu, na pracáku, s vidinou nulovýho důchodu. Super vyhlídky teda :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.