Ahoj Gwin,
mrzí mě, co tě potkalo...Ale určitě existuje cesta ven, jak z tvých momentálních potíží, které jsou následkem poporodního traumatu, tak v odčinění následků na tvém miminku. Je tu spousta holek, kterým porod taky nevyšel, taky byly traumatizovány a následně je to někam posunulo, něco dobrého z toho vzešlo. Pro ně i pro dítě. Tak určitě hledej cestu, intuitivně vyber, co ti je blízké...Chce to zpracovat všechny pocity, nepotlačovat...Miminko co nejvíc nosit, potřebuje domazlit, tělesný a oční kontakt považuju za dost zásadní. Hodně funguje i omluva, vysvětlení, jak píšeš, nejlíp v meditaci(mám vyzkoušené, porody mi sice vyšly, ale máme zase jiná zranění
) TAky tu někdo popisoval zkušenost s homeo atd.
Za otázku se vůbec nezlobím, hodně mi to pomohlo pochopit vztah mezi mnou a mojí mamkou. V regresi jsem neřešila jen porod,ale ještě vzdálenější příčiny našeho problematického vztahu a postupně, řekla bych, spěju k odpuštění.
Určitě je lepší tvůj přístup, kdy si to uvědomuješ a nepotlačuješ, než racionalizace typu "vlastně se zas tak moc nestalo, hlavně že je dítě zdravé apod".
Přeju od srdce, aby se brzo všechno srovnalo