Já jsem ročník 1972, byla jsem nejstarším tedy prvním dítětem. Mamka pracovala od mých dvou let. Do jeslí jsem nechodila, ale jen proto, že moje babička byla v invalidním důchodě a tak mě hlídala. Navíc naši bydleli u nich v domě. Do školky jsem začala chodit normálně od 3 let věku a dobře jsem to prý snášela. Dík Sylvie za zastání a vysvětlení. Nezdá se mi, že by mi mamka lhala, že se mnou nemohla být déle doma. Ptala jsem se jí na to ted víkendu. Říkala, že ze zdravotních důvodů dítěte to šlo zůstat déle doma, nebo podplatit dětskou doktorku, mít známé apod. Na každý pád šlo zažádat o zkácení pracovní doby a tak moje mamka chodila pracovat na 6 hodin a ne na 8.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.