Mam dotaz k dotazniku.....rodila jsem v porodnici, kde se mnou byl manzel.....cele tehotenstvi prozival se mnou...kdyz jsem odrodila, dite bylo odneseno detskou sestrickou 2 metry ode me, dite doprovazel i manzel. Tusim, ze dite rychle prohleda a zabalila a hned mi ji zase vratila.....celou dobu se mala drzela manzela ...tatinka za ruku....jak by se toto hodnotilo? Prerusilo dite styk s matkou, kdyz melo vedle sebe 5 minut milujiciho otce? Navic 2 metry od matky? Dalsich 12 hodin bylo dite s obouma rodici o samote...myslim, ze je takovych pripadu z porodnic vic. Rozhoduje 5 minut?...prosim odborniky o posouzeni.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.