Vůbec nechápu, jaká zlost tě vede k tomu nazývat Markétu takovými výrazy....Přijde mi normální, že plánuje 2. dítě, zároveň si myslím, že pokud v nějaké dohledné době člověk plánuje další dítě, nemá asi moc smysl měnit práci (chvíli odpracovat a pak zas odějít na mateřskou). Takže mi nepřijde vůběc nic nenormálního na tom, že druhé dítě plánuje do 4 let po prvním...Myslím, že státu opravdu zrovna tohle tolik peňez neubere....Mmch já bych asi ve tvých očích byla vyžírka číslo 1-1.dítě jsem měla dobrovolně už za studií, 2. dítě 2 a půl roku potom...Čili jsem vlastně nikdy pořádně nepracovala, pouze si trochu přivydělávám na živnosťák a na DPP...A zřejmě jen tak rychle pracovat nepůjdu - odstěhovali jsme se na venkov daleko od rodiny (a stějně všechny babičky i dědové ještě naplno pracují), manžel je doktor, čili dost časově vytížený a pro mladšího syna pravděpodobně nebude místo ve školce...To je co? Stát mě živil na studiích a teď ještě na rodičovské
. A já se mu za to odvděčím "jen" dvěma dětma! No, aspoň, že staršímu synovi zjistili nadprůměrně vysoké IQ, třeba to tomu státu někdy nějak oplatí i za mě