Ja jsem rodila v nemocnici, kde miminka nechavaji 2 hodiny na sale s maminkou a tatinkem a pak je odnaseji na 3 hodiny po porodu na sesternu. Bylo mi to docela jedno a v pohode jsem bez miminka vydrzela. Az do chvile, kdy nam den po porodu sestra na sesterne ukazovala, jak dite koupat a zrovna tam lezelo jine novorozene miminko a celou dobu plakalo. Tak to mi zatrnulo. Co moje holcicka asi celou dobu o samote vyhrivana pod ostrym svetlem zarivek dve hodiny po tom, co jeste byla v klidu u me v brisku a bezpeci delala??? To me na tom mrzi nejvic, sami si miminka brecet nenechavame a chovame si je, ale tohle neresime. Ze na sesterne je treba vubec nikdo neutesuje, ze chteji byt s maminkou... Doufam, ze priste uz to nedopustim, ale vzeprit se nemocnicnim predpisum je tezke.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.