| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenství a porod – USA versus ČR

taky jsem to měla takové.
Docela mě baví, jak mají někteří pocit, že české zdravotnictví je tak strašné...
Co já vím, tak není. Stačí si v porodnci domluvit schůzku a předem si ji prohlídnout. Určitě na chodbě potkáte nějakou maminu, můžete se na názor zeptat i jí... Nelíbí se mi??? Půjdu se podívat jinam...
Nezdá se mi přístup lékaře??? Otevřu pusu a sdělím mu svá přání a názory. Má s tím problém??? Vezmu si svou kartu a najdu si jiného. Jste všechny dospělé, tak byste měly být schopné si to zařídit, ne???
Jak už bylo psáno, nemocnice není restaurace, nebudu tedy očekávat jídelní lístek, kde bychom si mohli s manželem objednávat minutky... V USA to tak možná funguje... dobře. Já zase vím, že třeba v Řecku vám žádné jídlo nepodají, rodina nosí v mističkách!
V naší porodnici byly po celý den k dispozici rohlíky a chleba a lednička, takže není problém nechat si donést jogurty, sýry, šunku... pokud mi nechutná oběd, dojím se ze svého.
Baby friendly porodnice nedokrmují pokud není nezbytně nutné, zase může některým maminkám nevyhovovat, jak je sestry NUTÍ kojit za každou cenu - prostě všem se nikdy nezavděčíte. Já byla v porodnici v Ostravě - Porubě dvakrát velmi spokojená. I mé kamarádky. Zajímavé, že na diskusích a na Aperiu jen samé stížnosti....
Možná to nebude protivným personálem, ale třeba věčně nespokojenými stěžovatelkami... Možná by se některé z nich měly zamyslet, jestli ony samy vykonávají svá povolání na 100% a s úsměvem... ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.